Hanglampen

Hanglampen kopen? Hieronder staan een aantal bedrijven die hanglampen verkopen. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het type hanglampen. Bij deze bedrijven vindt u ook meer informatie over de hanglampen.

Hanglampen van Lampenconcurrent?

Hanglampen van Lampenconcurrent

Hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar de klassieke hanglampen of gaat je voorkeur aan de andere kant uit naar de moderne design hanglampen? Het is verder de moeite waard om bijvoorbeeld door de hanglampen met kap te bladeren of specifiek gebruik te maken van de LED hanglampen die er beschikbaar zijn. De diverse varianten zorgen ervoor dat je de hanglamp af kunt stemmen op de rest van je interieur of stijl.

Hanglamp? Bestel uw hanglampen bij Lampenzo

Hanglampen bij Lampenzo

Unieke hanglampen voor het hele huis met voor iedere ruimte de geschikte uitstraling. Dan bent u bij Lampenzo aan het juiste adres! Het Lampenzo assortiment bestaat uit hanglampen van voornamelijk het merk Massive. De hanglampen zijn in verschillende kleuren van modern tot klassiek, van futuristisch tot sierlijk, in verschillende maten en prijscategorieën te leveren. Iedere hanglamp heeft zijn eigen prachtige uitstraling, waardoor in elke ruimte een passende verlichting kan worden verspreid

Hanglampen van Boer Wonen

Hanglampen van Boer Wonen

Een hanglamp is een perfecte oplossing om de gehele kamer in één keer te verlichten. Een hanglamp wordt vaak op een centrale plek in de kamer gehangen: een échte eyecatcher. Boer Staphorst heeft een ruim assortiment aan hanglampen om het juiste model te vinden dat past in uw interieur.

Zitmaxx wonen hanglampen

Zitmaxx wonen hanglampen

Een hanglamp is een vorm van verlichting die aan het plafond wordt bevestigd. Vaak worden hanglampen gebruikt als de primaire verlichting van een ruimte, maar er zijn ook hanglampen die je langs een wand kunt hangen als sfeerverlichting.

Leen Bakker, staande lampen

Leen Bakker, staande lampen

Kies de juiste lamp en verlichting voor iedere ruimte in huis en bekijk het veelzijdige aanbod van Leen Bakker meteen online. Heb je al een keuze kunnen maken? Plaats dan meteen online een bestelling. Je bestelling wordt thuis bezorgd of kom de lamp van je keuze afhalen bij het filiaal van jouw keuze. Je kunt natuurlijk ook naar een van onze winkels komen en ons aanbod met eigen ogen bekijken.

Piet klerkx, groots in wonen

Piet klerkx, groots in wonen

Boven de eettafel, de salontafel of gewoon midden in de kamer: je kunt met hanglampen werkelijk alle kanten op. Of je nu een klassieke lamp zoekt of juist een ultramoderne, je weet zeker dat je bij Piet Klerkx een ruime keuze hebt in hanglampen van topkwaliteit. Weet je nog niet zo goed welke lamp geschikt is voor jouw interieur? Maak dan een afspraak met een van onze woonadviseurs en bepaal samen welke hanglamp bij jouw woonsmaak past. Ook buiten onze openingstijden zijn zij je van dienst.

Lampenwinkel hanglampen

Lampenwinkel hanglampen

Op zoek naar een leuke hanglamp voor boven de eettafel, in de woonkamer of voor een andere ruimte die u wenst te verlichten? Lampen-Winkel heeft een ruim assortiment aan hanglampen die absoluut bijdragen aan een optimale sfeer met goede verlichting van de desbetreffende ruimte. Met de hanglampen van Lampen-Winkel kunt u de kamer een geheel nieuwe inrichting meegeven van klassiek tot hyper modern. Het hangt helemaal af van het gevoel wat u bij de kamer met de hanglampen wilt krijgen. Met de hanglampen is het mogelijk om een rustige neutrale innerlijke beleving te creëren maar tevens het tegenovergestelde.

De hanglampen van Bomont.nl

De hanglampen van Bomont.nl

Voorzie welke ruimte dan ook met een van deze hanglampen. Onderstaand assortiment wordt gekenmerkt door de grote diversiteit aan materialen, vormen, stijlen en kleuren. Deze lampen van Riviera Maison en Bomont collection variëren met looks van ijzer, glas of rietwerk. Naast dat al deze lampen online verkrijgbaar zijn kunt u deze ook bekijken en testen in een van onze woonwinkels.